Torbjørn Wist forlater Wallenius Wilhelmsen til fordel for Telenor.

Forlater Wallenius Wilhelmsen for Telenor

Torbjørn Wist, konserndirektør og finansdirektør, har besluttet å forlate Wallenius Wilhelmsen for å ta på seg en stilling som EVP & Group CFO i Telenor.

Publisert Sist oppdatert

Wist har vært i selskapet i fire år og var konstituert administrerende direktør i 15 måneder. 

Før Wallenius Wilhelmsen var han finansdirektør for SAS og hadde ulike lederstillinger innen finans i løpet av 13 år i Telenor.

- Jeg vil takke Torbjørn for hans bidrag til utviklingen av selskapet i løpet av de siste årene. Han har spilt en nøkkelrolle både som finansdirektør og fungerende administrerende direktør og bidratt til Wallenius' meget sterke finansielle og strategiske posisjon i dag. Jeg vil takke ham for et godt og nært samarbeid underveis i mine to år som konsernsjef og ønsker ham alt godt i Telenor, sier konsernsjef Lasse Kristoffersen i en pressemelding.

- Jeg vil alltid verdsette erfaringen og ferdighetene jeg har opparbeidet meg sammen med kolleger i Wallenius Wilhelmsen. Jeg er veldig takknemlig for årene mine i selskapet, og stolte av våre kollektive prestasjoner i å levere på strategien og forme fremtiden. Nå er tiden inne for å forfølge en ny og spennende mulighet i Telenor Group, sier Torbjørn Wist.

Wist forlater Wallenius Wilhelmsen senest 31. januar 2025. Prosessen å rekruttere ny finansdirektør for Wallenius Wilhelmsen starter umiddelbart.