Fra messen i 2023.

Nor-Shipping 2025 nærmer seg utsolgt

Nor-Shipping lover en "større, dristigere, bedre" messe og aktivitetsprogram enn noen gang før i 2025, med utvidelse og nye initiativer for å tjene og støtte ambisiøse forretningsutviklinger.

Publisert

Mer utstillingsplass, større internasjonal involvering, nye nettverksmuligheter og et utvidet konferanseprogram som omfatter havbunnsmineraler, LNG og finans (OceanInvest) loves det fra arrangørene i en pressemelding.

2.- 6. juni neste år markeres messens 60-års jubileum på messeområde på Lillestrøm, samt i Oslo. 

Ifølge arrangørene er det nå på vei til å bli utsolgt på messen. Det til tross for utvidelsen av messen til å omfatte en andre etasje (Upper Deck) over Hall D og en teltet hall mellom hallene B og C. 

– Det kommer til å bli en morsom, svært aktuell, ekstremt travel og helt essensiell messe, sier Nor-Shipping-direktør Sidsel Norvik. – Dette er tiden og stedet for å omgjøre muligheter til bærekraftige forretninger.

Norvik forklarer at utviklingen av Nor-Shipping alltid har blitt gjort i tett samarbeid med nøkkelpersoner i industrien og offentlige interessenter, og sikrer relevant tematikk for å tiltrekke de viktigste aktørene innen de globale havnæringene.

Største og beste

Nor-Shippings direktør, Sidsel Norvik.

I tillegg til selve messen er det også et sterkt faglig innhold i den første uken i juni: 

The Ocean Leadership Conference, The International Ship Autonomy and Sustainability Summit, Nor-Shipping Hydrogen Conference, Nor-Shipping Offshore Wind Conference og Offshore Aquaculture Conference står på programmet.

– Dette kommer til å bli den største, beste og mest dristige Nor-Shipping noensinne, Sier Norvik. – En veldig passende måte å markere 60-årsjubileet på. Men, som alltid, er vi mer fokusert på å støtte fremtiden enn å se tilbake på fortiden, så det blir spennende å se hvilke nye muligheter, planer og partnerskap som dukker opp på Nor-Shipping 2025. Vi kan nesten ikke vente, avslutter hun.