Fra venstre: Kjetil T. Sirevåg (CCO i GMC), Kenneth Kvaleberg (daglig leder Kvaleberg AS), Thomas A. Vang (konsernsjef i GMC) og Stian Waage (daglig leder GMC HVAC AS).

GMC konsernet kjøper Kvaleberg AS

Industrikonsernet GMC kjøper driften i Kvaleberg AS, en anerkjent lokal aktør innen ventilasjon og kjøling. Dette oppkjøpet markerer et betydelig skritt for GMC og styrker selskapets posisjon i markedet for HVAC-tjenester, samt tjenester til offshore- og energibransjen. 

Publisert

Gjennom dette oppkjøpet vil GMC utvide sin ekspertise og serviceportefølje innen spesialiserte HVAC-løsninger til maritim sektor og offshoreinstallasjoner.

Gjennom oppkjøpet av Kvaleberg AS vil GMC få tilgang til en utvidet portefølje av produkter og tjenester, samt økt tilstedeværelse i regionen. 

Kvaleberg AS har i en årrekke vært en fremtredende aktør innen sine spesialiserte fagfelt. Ved å dra nytte av Kvalebergs ekspertise og erfaring, vil GMC og Kvaleberg sammen kunne tilby enda bedre løsninger til sine kunder.

– Vi er utrolig glade for å ønske Kvaleberg AS velkommen til GMC-konsernet, uttaler konsernsjef i GMC, Thomas A. Vang. 

– Deres imponerende kompetanse og 'consider-it-done'-mentalitet passer perfekt med vår visjon om å levere tjenester og produkter av ypperste kvalitet på en særlig effektiv måte.

Sterk vekst

Kvaleberg AS vil innen noen måneder operere under GMCs merkenavn, og vil gå inn som en avdeling i GMC HVAC AS. Selskapets ledelse og ansatte vil bli integrert i GMC HVAC sine operasjoner, og kundene kan forvente en sømløs overgang uten forstyrrelser i tjenesteleveransen.

– Oppkjøpet av Kvaleberg AS styrker teamet og servicetilbudet til GMC HVAC betydelig, og jeg er sikker på at våre eksisterende og nye kunder vil merke positive effekter av dette. GMC HVAC har hatt sterk vekst de siste tre årene og med dette oppkjøpet skal vi fortsette utviklingen. Vi gleder oss til å ta imot over 20 nye kolleger i GMC HVAC denne høsten, sier daglig leder i GMC HVAC, Stian Waage.

– GMCs verdier og visjon stemmer godt overens med vår, og vi er glade for å bli en del av en så respektert organisasjon, sier daglig leder i Kvaleberg AS, Kenneth Kvaleberg. 

– Vi ser frem til de mulighetene dette oppkjøpet bringer, og til å fortsette å betjene våre kunder med samme nivå av dedikasjon og kvalitet fremover.»