«Bruvik».

Pilene peker oppover for Cruise Service

Med en økende omsetning, investerer Cruise Service i bærekraftige transportløsninger for å tilby unike opplevelser i Norges natur og kultur.

Publisert

- Gjennom utviklingen av gode opplevelser, investeringer i fremtidsrettede og bærekraftige transportløsninger og tiltro til de gode historiene, vil Cruise Service ta ansvar og bidra til eventyrlige opplevelser i gjestfrie omgivelser. Til glede for besøkende og beboerne i Norge - i dag og i morgen, skriver selskapet på sin nettside. 

I 2022 viste regnskapet en omsetning på 58,8 millioner kroner og et driftsresultat på nærmere 4,3 millioner kroner. I 2023 økte omsetningen til 78,5 millioner og et driftsresultat på 7,8 millioner kroner. 

- Norsk kultur og natur er ettertraktet og verdsatt både internasjonalt, nasjonalt og lokalt. Det finnes utrolig mye å oppleve her til lands, men det er ikke alltid like enkelt å finne de unike opplevelsene. Vi i Cruise Service AS ønsker å tilby sømløse opplevelser som binder sammen alle de gode natur og kultur opplevelsene landet vårt har å by på. Samtidig vil vi ta ansvar for å redusere belastningene på natur og miljø, skriver selskapet. 

Cruise Service er en totalleverandør av opplevelser til havs, og leverer turer kombinert med mat, underholdning, aktiviteter og omgivelser med fartøyene «Bruvik», «Gabriele» og «Keiser Wilhelm», i tillegg til at selskapet også drifter et privat ferjesamband i Holmestrand i Vestfold.