– Vi er svært glade for å se at Z 4423 MPSV-designet vårt blir valgt igjen, skriver designselskapet.

Valgt til to flerbruksforsyningsfartøy

Skipsbyggerne Fujian Mawei i Kina har nylig tildelt Breeze Ship Design en kontrakt på design av to nye offshore flerbruksforsyningsfartøy (MPSV) for det greske rederiet Capital Offshore Management Corp.

Breeze Ship Design er et norsk skipsdesignselskap med 60 ansatte. 

Selskapet har kontorer på Stord i Norge og Varna i Bulgaria.

Fleksible skip 

Breeze sitt Z 4423 MPSV-design ligger til grunn for de to 88 meter lange nybyggene med batterihybrid fremdrift. 

Fartøytypen har et arbeidsdekk på 1000 kvadratmeter, lugarkapasitet til 60 personer, og er designet for moonpool, kran for undervannsoperasjoner, samt helikopterdekk. 

– Alt dette bidrar til svært fleksible skip, som kan benyttes til ulike operasjoner innen offshore- og energisegmentet, skriver selskapet i en pressemelding. 

I vekst 

– Vi er svært glade for å se at Z 4423 MPSV-designet vårt blir valgt igjen. Som svar på kundens krav om en moderne og drivstoffeffektiv MPSV av høy kvalitet, har Breeze Ship Design utviklet et svært energi- og miljøeffektivt fartøy som gir fleksible operasjonelle muligheter, uttaler Tommy Hivand, CCO i Breeze Ship Design, i pressemeldingen. 

På LinkedIn deler Hivand at de grunnet økt etterspørsel etter Breezes tjenester, har selskapet behov for flere dyktige medarbeidere. 

– For øyeblikket ser vi etter senior skipsingeniører med fokus på prosjektutvikling. Utarbeidelse av generalarrangement, tekniske spesifikasjoner og annen designdokumentasjon sammen med kunden blir en del av hverdagen, samt jobbe tett sammen med våre disiplinledere og kommersiell avdeling, skriver han.